Sjuksköterska vikariat

Senast uppdaterad 2023.02.20 av Andreas Gammeddehewa

Är du intresserad av att jobba i en lärorik och harmonisk miljö med hjälpsamma och trevliga kollegor? Vi söker nu en sjuksköterska för ett 6 månaders vikariat med eventuell möjlighet till förlängning.

1

Mellannorrlands Hospice är en idéburen vårdgivare utan vinstintresse. Vi ägs till 100 % av den allmännyttiga Insamlingsstiftelsen Mellannorrlands Hospice. I en vacker miljö vid friluftsområdet Sidsjön i Sundsvall vårdar vi dygnet runt upp till 14 gäster med behov av specialiserad palliativ vård. Vi är ca 30 anställda och ett 20-tal volontärer.

1

Erfarenhet av palliativ vård är meriterande, men vi söker framför allt dig som känner dig trygg i din yrkesroll, kan möta människor i kris, kan hantera svåra samtal och har ett inre lugn. Som sjuksköterska är du en viktig del i teamet och delaktig i det nära omvårdnadsarbetet. På Mellannorrlands Hospice får du möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll tillsammans med trevliga och kunniga kollegor, som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

1

Mer information om Mellannorrlands Hospice finner Du på vår hemsida

Välkommen att höra av dig till

1

Andreas Gammeddehewa, bitr verksamhetschef, 073-125 10 77, andreas.gammeddehewa@hospice.se
Linda Morin Ahrås, verksamhetschef, 073-274 63 21, linda.morin@hospice.se

Kategorier: Uncategorized