Sjuksköterska tillsvidareanställning

Senast uppdaterad 2023.04.11 av Andreas Gammeddehewa

Är du intresserad av att jobba i en lärorik och harmonisk miljö med hjälpsamma och trevliga kollegor? Vi söker nu en sjuksköterska för en tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.  


Mellannorrlands Hospice är en idéburen vårdgivare utan vinstintresse. Vi ägs till 100 % av den allmännyttiga Insamlingsstiftelsen Mellannorrlands Hospice. I en vacker miljö vid friluftsområdet Sidsjön i Sundsvall vårdar vi dygnet runt upp till 14 gäster med behov av specialiserad palliativ vård. Vi är ca 30 anställda och ett 20-tal volontärer.


Erfarenhet av palliativ vård är meriterande, men vi söker framför allt dig som känner dig trygg i din yrkesroll, kan möta människor i kris, kan hantera svåra samtal och har ett inre lugn. Som sjuksköterska är du en viktig del i teamet och delaktig i det nära omvårdnadsarbetet. På Mellannorrlands Hospice får du möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll tillsammans med trevliga och kunniga kollegor, som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter.


Mer information om Mellannorrlands Hospice finner Du på vår hemsida

Välkommen att höra av dig till


Andreas Gammeddehewa, bitr verksamhetschef, 073-125 10 77, andreas.gammeddehewa@hospice.se
Linda Morin Ahrås, verksamhetschef, 073-274 63 21, linda.morin@hospice.se

Kategorier: Uncategorized